POSAMIČNO PRVENSTVO LJUBLJANSKE REGIJE V POSPEŠENEM ŠAHU ZA DEKLETA DO 8, 10, 12, 14, 16, 18 in 20 LET ZA LETO 2020

Naziv turnirja:
Kraj in čas tekmovanja:
18. januar 2020. 09:00
Komenda, dvorana PGD Komenda, Glavarjeva cesta 65, 1218 Komenda
Organizator:
ŠK Komenda
Sodnik:
Franc Poglajen
Sistem igranja:
Švicar, 9 kol, tempo 20'+10''
Opis:
Prvenstvo bo potekalo v dvorani Prostovoljnega gasilskega društva Komenda, Glavarjeva cesta 65 v Komendi (vhod zadaj ob potoku), v soboto 18. januarja 2020 s pričetkom ob 9 uri in v nedeljo 19. 1. 2020 s pričetkom ob 9 uri.
Prvenstvo bo potekalo v skupini deklic v enotni skupini za vse starostne skupine
Prihod udeleženecev ter potrditev prijav v soboto 18. januarja 2020 od 8,15 ure do 8,45 ure. Otvoritev tekmovanja ob 855 uri in ob 9 uri pričetek tekmovanja s I. kolom.
Igralni čas je 20 minut plus 10 sekund za potezo na igralca oz. igralko. Igra se z uporabo elektronskih ur.
V soboto se igra 6 kol, preostala kola se igrajo v nedeljo. V kolikor se v posamezni skupini igra samo 7 kol ali manj, se vsa kola igrajo v soboto.
Prijavnina za igralko oziroma igralca znaša 10 € in se vplača v naprej.  Plača se preko svojega kluba ali z naročilnico šole poslano na POGI d.o.o., Glavarjeva cesta 55a, 1218 Komenda, do 15. 1. 2020. Ostali nakažejo prijavnino do 15. 1. 2020 na: poslovni račun POGI d.o.o., pri NLB 0231 2025 7185 227 s pripisom „prijavnina za regijske kvalifikacije“. Kdor ne bo imel plačane prijavnine do 15.1.2020, ne bo mogel nastopiti na regijskih kvalifikacijah!
Obvezne so prijave za nastop (s plačano prijavnino) z navedbo osnovnih podatkov – izpolnjena prijavnica (priimek in ime, naslov bivanja, datum rojstva, kategorija, naziv šole in kluba ter elektronski naslov igralca ali staršev) je potrebno poslati do 15. januarja 2020 na naslov kluba: Šahovski klub Komenda, Glavarjeva 55a, 1218 Komenda ali po elektronski pošti: Franc.Poglajen@pogi.si
Kontaktni podatki:
Poglajen Franc 041/325-685