Najdi

Sistem igranja:
Švicar, 9 kol, tempo 10'
Opis:
Pravica do nastopa: odprto za vse šahiste Prijavnina: 5 eur odrasli, osnovnošolci brez prijavnine Nagrade: 1.mesto velika noga kraškega pršuta + pokal, 2. in 3. mesto pršuti, vsi ostali udeleženci prejmejo nagrade (steklenice z viskijem, jagermaistrom, salame, kave, buteljke, razni izdelki,...) pokroviteljev Mercator, Tuš in Spar. Med udeleženci turnirja bomo med podelitvijo izžrebali še srečneža, ki bo prejel celo nogo kraškega pršuta. Rekviziti: vsak zagotovi šahovsko uro Program: Zaželjena predprijava na spodnji e-mail. Na kraju tekmovanja možna prijava od 8.00 do 8.50. Zamudnike se uvrsti v 2. krog. Tekmovalni del se prične ob 9.00. V prijavnino je vključeno tudi kosilo, med 12:00 in 13:00 uro (ali po dogovoru). Razglasitev rezultatov in podelitev nagrad 15 minut po zadnji partiji zadnjega kola.
Kontaktni podatki:
Boštjan Zakrajšek Telefon: 041 489 666 E-mail: zakrajsek.bostjan@gmail.com