Zaključni turnir CIKLUSA ŠAHOVSKIH TURNIRJEV MLADIH 2023/2024
Zaključni turnir CIKLUSA ŠAHOVSKIH TURNIRJEV MLADIH 2023/2024
Kraj in čas tekmovanja:
14. junij 2024. 15:30
Osnovna šola JANKA MODRA, Videm 17, Dol pri Ljubljani, Videm 17, 1262 Dol pri Ljubljani
Organizator:
ŠK Komenda
Sodnik:
Franc Poglajen
Sistem igranja:
Švicar, 7 kol, tempo 15'
Opis:
CIKLUS ŠAHOVSKIH TURNIRJEV MLADIH 2023/2024 Ciklus šahovskih turnirjev mladih je namenjen šahistkam in šahistom osnovnih šol. V šolskem letu 2023/2024 načrtujemo izvesti devet turnirjev (zaključni 14.6.2024) v sodelovanju s ŠD POGI. Pravico nastopa imate učenci osnovnih šol. Na vsakem turnirju boste igrali 7 kol, časovna omejitev bo 15 minut na igralca. Igrali boste po pravilih FIDE z dodatkom za pospešeni šah. Turnirji bodo potekali ob petkih, s pričetkom ob 1530 uri. Prispevek za vnaprej prijavljene igralce na posamezni turnir znaša 8 €. Plačati jo je potrebno pred pričetkom turnirja. Vsak udeleženec prejme malico. Igralci, ki ne bodo predhodno prijavljeni, bodo plačali prijavnino v višini 10 €. Vsak udeleženec je dolžan prinesti copate in brezhibno šahovsko uro. Na turnir prihajajo samo zdravi igralci. Zaključni turnir CIKLUSA ŠAHOVSKIH TURNIRJEV MLADIH 2023/2024 bo potekal v petek, 14. junija 2024, v prostorih osnovne šole JANKA MODRA, Videm 17, Dol pri Ljubljani, s pričetkom ob 1530. Prostor je omejen na 60 igralcev, zato pohitite s prijavami. Potrjevanje prijav bo do 1520, zamudniki bodo vključeni v 2. kolo. Predhodne prijave (z navedbo igralca in telefonsko številko staršev) javite do srede 12. 6. 2024 po elektronski pošti: Franc.Poglajen@pogi.si ali po telefonu na številke: 041/325-685 ali na naslov kluba. Merila za uvrstitev na posameznem turnirju so: šahovske točke, meč buholc, buholc, medsebojni rezultat, večje število zmag, večje število zmag s črnimi, žreb. Zmagovalci posameznih turnirjev prejmejo medalje, najboljši praktične nagrade. Komenda: 1. 6. 2024
Kontaktni podatki:
Poglajen Franc, telefon 041/325-685, e-pošta: franc.poglajen@pogi.si