Pokal Poljanske doline Minervo 2022/1 (Železniki)
Naziv turnirja:
Pokal Poljanske doline Minervo 2022/1 (Železniki)
Kraj in čas tekmovanja:
18. junij 2022. 10:00
Pokal Poljanske doline Minervo 2022/1 (Železniki), Gostilne Trnje, Trnje 30, 4228 Železniki
Organizator:
Šahovski klub 64
Sistem igranja:
Švicar, 9 kol, tempo 10'
Opis:
Šahovski klub 64 in gostilna Trnje iz Železnikov organizirata šahovski turnir v hitropoteznem šahu za Zlato čipko, ki šteje tudi za Pokal Poljanske doline Minervo 2022/1. Kraj: Gostilna Trnje, Trnje 30, Železniki. Datum: 18.6.2022, sobota, začetek ob 10h. Registracija igralcev od 9.30 do 10.00. Zelo zaželjene predprijave na sah.sdpoljane@gmail.com ali 041 799 770. Število igralnih mest je omejeno glede na razpoložljivost prostora. Igralni čas :10 min / 9kol. Nagradni sklad (denarne in praktične nagrade): 1. mesto 500 eur (bruto, izplačano na TRR zmagovalca). 2. mesto: 30 eur 3. mesto: 20 eur (nagradni sklad se lahko poviša glede na število prijavljenih igralcev in bo objavljen po zaključku 1. kola) Praktične nagrade po kategorijah. Prijavnina: Odrasli: 15 eur (v predprijavi 10 eur). Mladina (do 15 let): 10 eur (v predprijavi 5 eur). V prijavnino vključeno kosilo Gostilne Trnje. Kosilo in podelitev medalj po zaključku med 14 in 15h.
Kontaktni podatki:
sah.sdpoljane@gmail.com ali 041 799 770