10. Mednarodni šahovski maraton/4. memorialni turnir Franca Virtiča st.
Naziv turnirja:
10. Mednarodni šahovski maraton/4. memorialni turnir Franca Virtiča st.
Kraj in čas tekmovanja:
3. september 2021. 18:00
Gurmanski hram, Zagrebška 92, 2000 Maribor
Organizator:
ŠK Branik Maribor
Sistem igranja:
Švicar, 20 kol, tempo Drugo
Opis:
Šahovski klub Branik Maribor 1919 - 2021 vabi na 10. TRADICIONALNI MEDNARODNI ŠAHOVSKI MARATON 4. MEMORIALNI TURNIR FRANCA VIRTIČA st. KDAJ: 3. 9. 2021 ob 18:00, zaključek 3. 9. 2021 med 23:00 – 23:30 KJE: Restavracija TAM, Cesta k TAM-u (skozi glavni vhod v TAM, 100 m levo), 2000 Maribor KAKO: 20 kol, 2 x 4 min + 2 sec, švicarski sistem PRIJAVNINA : - člani-ce 10,0 eur z vključeno večerjo - mladina do 18 let 8,0 eur z vključeno večerjo - otroci do 12 let brezplačno, večerja 4,0 eur SODNIKA: Miran Zupe & Goran Krulič NAGRADE: praktične in pokali - prehodni pokal, ki preide v trajno last po trikratnem prvem mestu - nagrada za 1. mesto absolutno - nagrada za najboljšega veterana nad 60 let - nagrada za najboljšo članico oz. mladinko - nagrada za najboljšega mladinca - nagrada za najboljšega domačina - nagrada za najboljšega neretingiranega igralca - številne druge nagrade OSTALO: - vsak igralec prinese šahovsko uro - turnir se ratingira za FIDE hitropotezni rating - prostor omejen za udeležbo prvih 60 predhodno prijavljenih - predprijave na zupem@hotmail.com POMEMBNO OPOZORILO! Tekmovanje bo izpeljano v skladu z navodili in priporočili NIJZ ter ŠZS za varno izvedbo šahovskih dejavnosti. Vse prijavljene tekmovalce pozivamo, da ažurno spremljajo obvestila in morebitne spremembe na spletnih straneh ŠK Branik Maribor: http://www.sah-branikmb.si/ Vsi šahisti vljudno vabljeni !!! Predsednik ŠK Branik Maribor MAJHENIČ Silven
Kontaktni podatki:
- Virtič Franc 031 373 915 - Krulič Goran 041 288 651 - Zupe Miran 041 477 544