Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Webinar o svetovnem šahovskem prvaku Ding Lirenu

Vsi poznamo Magnusa Carlsena in večina jih celo misli, da je aktualni svetovni šahovski prvak. A ni! Ko je Magnus zaradi “dolgočasja na prestolu” v lanskem odstopil od naslova, je v ring posledično poslal simpatičnega kitajskega velemojstra Ding Lirena (številka 3 na svetu). Tako sta se za prestižni naslov pomerila Jan Nepomnjašči (Ruska federacija) in že omenjeni Ding (LR Kitajska). Bili smo priče enemu najbolj dramatičnih spopadov za naslov svetovnega prvaka, ki ga je na koncu po mnogih preobratih osvojil prav simpatični kitajski super velemojster.

Spodobi se torej, da ob začetku novega leta predstavimo aktualnega svetovnega šahovskega prvaka, ki med drugim velja za najbolj prijaznega med vsemi. Več o njem pa izveste v živo na nedeljskem webinarju. ♟🇨🇳

Vabljeni v nedeljo, 28. januarja 2024 ob 18. uri, v spletno šahovsko sobo na povezavi: https://arnes-si.zoom.us/j/98887410422 ali pa: Meeting ID: 988 8741 0422.

Ekipa Tajfun-ŠK Ljubljana