Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

VBO Maribor open 2. - 5. 11. 2023

ŽŠK Maribor Poligram vabi šahistke in šahiste na odprti turnir v klasičnem (standardnem) šahu, ki bo v Mariboru, v prostorih Srednje gradbene šole in gimnazije Maribor, Smetanova ulica 35. Turnir bo potekal med 2. in 5. 11. 2023, igralo se bo pet kol v standardnem šahu (90 minut in 30 sekund za vsako odigrano potezo). Pravico nastopa imajo vsi, ne glede na spol, naslov, kategorijo ali rating, obvezna je le FIDE ID številka.

Obvezne so predprijave v skladu z razpisom turnirja, ki ga najdete na www.zsk.si in na https://www.sah-zveza.si/prireditve/turnir/3394 Organizatorji so pripravili lepe nagrade (nagradni sklad preko 1.000 evro, pokale, kolajne ter praktična nagrada za vsakega udeleženca, ki se udeleži zaključne podelitve nagrad.

Seznam prijavljenih in rezultate lahko spremljate tudi na spletni strani: Chess-Results Server Chess-results.com - VBO Maribor Open, na povezavi: https://chess-results.com/tnr814472.aspx?lan=1
Ob standardnih klubskih sponzorjih je vlogo glavnega pokrovitelja na turnirju prevzelo podjetje Digitalno zobozdravstvo VBO d.o.o., za kar se jim še posebej zahvaljujemo.