Evropsko mladinsko prvenstvo v pospešenem in hitropoteznem šahu

Najava, 22. 7. 2022
Zadnji dan tekmovanja v Solunu je na vrsti še EP za mlade v hitropoteznem šahu v 6 starostnih kategorijah, posebej za fante in dekleta, na katerem nastopa 15 slovenskih udeležencev. Na sporedu je 18 krogov, igralni tempo je 3 min + 2 sek. Pričetek je 22. julija ob 9.00.

Chess results - hitropotezno

Najava, 20. 7. 2022
V Solunu se vrstijo tekmovanja za mlade. Po ekipnem EP v standardnem tempu bo med 20. in 22. julijem še posamično EP v hitrih disciplinah v starostnih kategorijah U8, U10, U12, U14, U16 in U18, ločeno za fante in dekleta. Nastopa 15 slovenskih predstavnikov: Anja Beber, Taja Guid, Vesna Mihelič, Pia Rožmanec, Pia Marie Ružič, Jernej Kozlovič, Matic Nareks, Rudi Olenik Čampa, Nejc Herega, Nik Javornik, Leon Škrbec, Andraž Gregorič, Jan Šubelj, Jan Marn in Luka Vaupot. Pričetek tekmovanja v pospešenem tempu (15 min + 10 sek) je 20. 7. ob 10.00.

Chess results - pospešeno
Uradna stran