Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Spletna olimpijada - zmaga Rusije

Rezultati, 15. 9.

Najvišjo lovoriko na spletni olimpijadi je osvojila ekipa Rusije, ki je upravičila vlogo favoritov. Rusi so proti Američanom zmagali v obeh finalnih dvobojih z izidom 3.5:2.5. Njihova zmaga je prepričljiva, saj so na celotnem tekmovanju dobili vse dvoboje.

Rezultati, 14. 9.

V finale spletne olimpijade sta se uvrstili reprezentanci ZDA in Rusije. Rusi so zanesljivo dobili oba dvoboja s Kitajsko. Po zmagi Indije v prvem duelu z ZDA kar s 5:1 se je zdelo, da Američani nimajo možnosti za uspeh. A v nadaljevanju so bili boljši, dobili naslednja dvoboja in si priborili finale, ki se bo pričel 15. 9. ob 18.30.

Rezultati, 13. 9.

V prvem polfinalu bomo lahko spremljali dvoboj Indija - ZDA. V četrtfinalu so šahistke in šahisti Indije izločili Ukrajino, Američani pa Kazahstan. Pričetek je 14. 9. ob 17.30. Drugi polfinale prinaša obračun Kitajska - Rusija. Kitajci so bili boljši od Poljakov, Rusi pa od Madžarov. Pričetek je 14. 9. ob 12.00.

Najava, 13. 9.

Od 13. do 15 septembra potekajo na spletni olimpijadi zaključni boji po izločilnem sistemu. V konkurenci je še 8 reprezentanc.

Uradna stran
Chess Results
Chessbomb