Evropsko hibridno prvenstvo za mlade

Rezultati, 21. 10.

Končano je evropsko hibidno prvenstvo za mlade. Najvišjo uvrstitev med našimi je z 12. mestom pri dekletih do 18 let dosegla Nuša Hercog. Več kot polovico točk so zbrali še Vesna Mihelič, ki je bila 14. v skupini deklet do 16 let, Anja Beber s 16. mestom do 10 let, Matic Lavrenčič je zasedel 18. mesto do 14 let, Leon Škrbec je bil v isti skupini 22. in Jernej Kozlovič, ki se je uvrstil na 34. mesto v kategoriji do 12 let.

Čestitke vsem našim udeležencem!

Najava, 15. 10

V Žalcu med 15. in 21. oktobrom poteka evropsko prvenstvo v kadetskih in mladinskih kategorijah po hibridnem sistemu.
Nastopa kar 24 naših predstavnikov, ki se v zanimivih in napetih dvobojih potegujejo za visoke uvrstitve v močni konkurenci 33 evropskih držav. ♟💪👸♟🤴🇸🇮
Pred 8. kolom je naše predstavnike pozdravila podpredsednica ŠZS Darja Kapš, skozi celotno tekmovanje pa nad izvedbo bdi mednarodna sodnica Ana Srebrnič.

Rezultati - SLO
Partije