Evropsko posamično prvenstvo prestavljeno na 2022

Izvršni odbor ECU je na zasedanju, dne 12. septembra, oblikoval predlog, da se v dogovoru s ŠZS Evropsko posamično člansko prvenstvo, prestavi na leto 2022.

Prvenstvo bi moralo biti izvedeno v Podčetrtku, v tamkajšnji športni dvorani. Namestitve bi bile zagotovljene v Termah Olimia. Sprva je bila predvidena izvedba med 17. in 30 majem 2020 a je bila zaradi znanih razlogov prestavljena na 8. – 21. december 2020.

Upravni odbor ŠZS je vse do preteklega tedna poskušal ustvariti vse pogoje, da se EP vendarle izvede še letos. A z ozirom na vse slabšo situacijo v Evropi v zvezi s covidom19 in s tem povezanimi organizacijskimi in finančnimi negotovostmi ter tveganji in na predlog ECU, sprejel sklep, da se Evropsko posamično člansko prvenstvo prestavi na obdobje marec – maj 2022.