Svetovno spletno prvenstvo za mlade - Zala Urh v top osmerici!

Finalni turnir; 20. 12. 2020

Zala Urh se je uvrstila med osmerico najboljših, kjer je v četrtfinalu izgubila proti favorizirani drugi nosilki Američanki Wang.

Zaključek kvalifikacij; 9. 12. 2020

Zala Urh v finalu Svetovnega spletnega prvenstva za mlade!

Zala123

Evropske kvalifikacije Svetovnega spletnega prvenstva za mlade so zaključene. Najboljšo našo uvrstitev je priborila Zala Urh z odličnim 3. mestom v kategoriji deklet do 18 let in bo čez deset dni nadaljevala tekmovanje v izločilnih bojih Svetovnega prvenstva, ki bodo potekali od 19. do 23. decembra. V sedmih kolih je zbrala 5,5 točk. V prvo dvajseterico so se uvrstili še: Jan Šubelj, ki je turnir zaključil kot 13. v kategoriji do 16 let, Vesna Mihelič je osvojila 17. mesto v kategoriji deklet do 14 let, Pia Marie Ružič, 18. uvrstitev med dekleti do 16 let in Matic Lavrenčič, ki se je uvrstil na 20. mesto v skupini fantov do 12 let.

Čestitke vsem našim udeležencem!

Najava Svetovnega spletnega prvenstva za mlade, 7. 12. 2020

Med 7. in 9. decembrom bodo potekale evropske kvalifikacije za finalni del svetovnega prvenstva za mlade na spletu v kategorijah od 10 do 18 let. V finale se uvrsti prva trojica v posamezni kategoriji. Na sporedu je 7 kol v pospešenem tempu s pričetkom 7. decembra ob 16.00. Slovenijo zastopajo: Taja Levstik, Taja Guid, Vesna Mihelič, Pia Marie Ružič, Zala Urh pri dekletih in Tilen Kovačec, Matic Lavrenčič, Nejc Herega, Jan Šubelj, Domen Tisaj pri fantih.

URADNA STRAN
PRENOS