Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Vabilo klubom k organizaciji in soorganizaciji posameznih prvenstev ŠZS za leto 2021

Skladno s sklepom (10R.3.3.) 10. redne seje UO ŠZS vabimo klube k organizaciji in soorganizaciji posameznih prvenstev ŠZS za leto 2021.

UO je potrdil termine državnih tekmovanj za leto 2021 - Tekmovalni koledar za leto 2021. Zainteresirani klubi izpolnite naslednji OBRAZEC - ponudbo za izvedbo tekmovanja, rok je do 13.11.2020. Za nekatera prvenstva je predviden tudi rezervni termin, ki bo prišel v poštev, če zaradi izrednih okoliščin v zvezi s covid-19 izvedba prvenstva ob prvem terminu ne bo možna. Zato organizatorje naprošamo, da bodo ponudbe za organizacijo veljavne za oba termina.

Če v izbrani regiji ne bo primernega organizatorja, se tekmovanje ponudi v izvedbo drugi regiji. Če niti v drugi regiji ne bo primernega organizatorja, se tekmovanja, ki niso kategorizirana pri OKS, v letu 2021 ne bodo izvedla. Klubi, ki kandidirate za organizacijo več prvenstev izpolnite obrazec za vsako posebej.

Tukaj si lahko ogledate Tekmovalni program za leto 2021.