Navodila za obnovitev sodniške licence 2019/2020

Sodniška članarina za leto 2019 znaša 15 evrov, cena licenčnega seminarja pa je 10 evrov. Mednarodnim sodnikom (IA), sodnikom FIDE (FA) se licenca prizna s plačilom sodniške članarine.

Prav tako se sodniška licenca prizna sodnikom, ki so starejši od 60 let po 18. členu, 2 alineja, le s plačilom sodniške članarine.

Ustrezen znesek (skupni ali samo članarina) se poravna na račun Šahovske zveze Slovenije, Bravničarjeva 13, 1000 Ljubljana; IBAN: SI56 19100-0010000463, referenca: SI00 9916-ID_številka_sodnika (seznam sodnikov najdete na http://www.sah-zveza.si/sodniki/). Če vas ni na spisku se za pomoč obrnite na e-mail naslov na bojan.arzensek@gmail.com. V kolikor boste iz istega računa krili stroške za več sodnikov hkrati, pošljite seznam z imeni in priimki teh sodnikov na info@sah-zveza.si.

Potrjena sta dva seminarja za obnovitev sodniške licence:

• 13. aprila 2019 (sobota) ob 18:00 v Ljubljani na sedežu ŠZS (Šahovski dom, Bravničarjeva 13)

• 18. aprila 2019 (četrtek) ob 18:00 v Mariboru v prostorih ŽŠK (Verstovškova ulica 4, Maribor)

Seminar bo trajal približno 2 uri (1 uro predavanje in razprava, 1 uro test iz 64 vprašanj).

Prosimo, da se na seminar prijavite na e-mail: bojan.arzensek@gmail.com do vključno en dan pred seminarjem do 20:00 (kritična datuma 12. 4., 17.4.).

Tretji, zaenkrat nepotrjen, seminar bo predvidoma 7. junija (petek) v Izoli.