Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Vsi slovenski šahisti vabljeni v nov šahovski svet

Chess Universe, nova šahovska igra za vaš mobilni telefon in tablico

Pri razvoju sta sodelovala slovenska velemojstra, Luka Lenič ter Duško Pavasović, z željo približati šah množicam po vsem svetu. Od danes dalje, je igra najprej na voljo slovenskim ljubiteljem šaha in vsem, ki bi se radi šaha naučili na zabaven način. Trenutno je na voljo za Android naprave. Igro najdete z vpisom "chessuniverse" v Google Play na vašem telefonu ali tablici.

V igri je mogoče brezplačno igrati partije na različne časovne tempe, tako da je primerna za začetnike kot za izkušene igralce. Dodatno je mogoče reševati šahovske izzive (Queste), npr. zmagaj 3x zapored ali daj mat z damo, ki dodatno obogatijo igro in motivirajo igralca k učenju in napredku.

Preizkusite igro še danes in nam na email play@chess-universe.net javite vašo izkušnjo ali predloge za dopolnitve. Vaše mnenje nam veliko pomeni, saj želimo igro izpopolnili preden jo ponudimo milijonom igralcem po svetu.

GM Luka Lenič, GM Duško Pavasović in ekipa Chess Universe

na voljo v Google Play