Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Prehod na nov portal ŠZS

Spoštovani,

v teku je prehod na nov portal Šahovske zveze Slovenije. Nahajate se na beta-verziji strani, ki je namenjena testiranju funkcionalnosti in preverjanju stabilnosti delovanja. V prihodnjem mesecu do dveh, bo dodano čedalje več vsebin na nov portal, kar pomeni, da boste tudi vi - kot uporabnik - imeli priložnost dostopati do čedalje večjega nabora podstrani, ki so trenutno še zaprte.

Vsa tekmovanja, ki bodo dosegljiva iz prve strani, so uradna tekmovanja in informacije na ustreznih turnirskih straneh so relevantne in aktualne. Trenutno se na portalu nahajajo naslednja tekmovanja:

V kratkem se bo nabor objavljenih tekmovanj razširil še za nekaj dodatnih prvenstev. O poteku in novostih vas bomo za sproti obveščali.

V tem trenutku je registracija še onemogočena, za prijavo v sistem pa vas mora - po poskusu registracije - ročno dodati sistemski administrator. V fazi testiranja je zaželeno, da se omeji število sodelujočih, zaradi lažje obdelave pridobljenih podatkov. Omogočen pa je dostop do turnirskih strani.

S spoštovanjem, Administrator