ODPOVED; Ciklus SENIOR 2020 -2/10
Sistem igranja:
Švicar, 9 kol, tempo 10'
Opis:
Organizator - Društvo PRVI SOSED Generalni pokrovitelj - Restavracija Gurmanski hram Igralni prostor - Restavracija Gurmanski hram, Zagrebška 92, Maribor Pravica udeležbe - Upokojenci, delovni in vojni invalidi ter rojeni 1960 ali starejši Sistem - Švicarski sistem, 9 krogov. Odigran bo ciklus desetih turnirjev posameznikov, ki bodo upoštevani tudi za ekipno uvrstitev. Igralni čas je 10 minut za partijo po igralcu, vsak igralec z belimi figurami mora ob nastopu zagotoviti brezhibno šahovsko uro, za šahovske komplete poskrbi organizator. Prijava - Do 9:25 na dan tekmovanja. Pri prijavi na prvi (ali naslednji) turnir se formirajo tudi poljubne ekipe (ni nobenega pogoja glede imena ali kakršnega koli članstva). Igralec, ki je bil na začetku ciklusa prijavljen za neko ekipo, ne more več prestopiti v drugo ekipo. Ekipe se lahko med ciklusom dopolnjujejo z igralci, kateri še niso igrali za kakšno drugo ekipo. Nagrade - Posamezni turnirji - 6 priložnostnih praktičnih nagrad Posamezno skupno - (šteje 8 ali manj najboljših rezultatov iz ciklusa) denarne in praktične nagrade
Kontaktni podatki:
- Branko Vadlja, 031 813 580