Ekipno prvenstvo OŠ celjske regije 2020
Sistem igranja:
Švicar, 7 kol, tempo 15'
Opis:
Ekipno osnovnošolsko prvenstvo celjskega področja, Vabimo vas na ekipno področno osnovnošolsko prvenstvo celjskega področja, ki bo v četrtek, 6. februarja. 2020, na OŠ Pod goro, Šolska ul.3, 3210 Slovenske Konjice (vhod zadaj pri športni dvorani),s pričetkom ob 15.00 uri. Potrditev prijav je do 14.30 ure. Predprijave sprejemamo do torka, 4. februarja 2020, do 20 ure na E-mail: sah.konjice@gmail.com. Predprijava mora vsebovati: Ime šole, ime in priimek igralca in popolni rojstni podatki! Tekmovalni sistem bo določen glede na število ekip v posameznih skupinah (Berger oziroma švicarski sistem - največ 7 krogov). Igralni čas je 15 minut na igralca, igra se po pravilih FIDE za pospešeni šah. Za šahe in šahovske ure poskrbi organizator. Tekmovalne skupine: - učenci do 12 let: F12 (2008 in mlajši) – štirje igralci in rezerva, - učenke do 12 let: D12 (2008 in mlajše) – tri igralke in rezerva, - učenci do 15 let: F15 (2005 in mlajši) – štirje igralci in rezerva, - učenke do 15 let: D15 (2005 in mlajše) – tri igralke in rezerva. V posamezno tekmovalno skupino lahko prijavite več ekip. Vsak igralec-ka lahko igra le za eno. Igralci morajo biti učenci iste osnovne šole, kar na zahtevo glavnega sodnika dokažete s potrdilom šole. V ekipi fantov lahko nastopajo dekleta, prav tako lahko v ekipah starejših nastopajo mlajši. Po tri najuspešnejše ekipe v posamezni skupini dobijo pokale, učenci teh ekip pa medalje. V primeru, da bodo v posamezni skupini prijavljene manj kot 3 ekipe, jih bomo priključili k najprimernejši skupini. Na državno prvenstvo se uvrstijo zmagovalna ekipa učencev do 15 let in učenk do 15 let. Državno prvenstvo mlajših dečkov in deklic je odprto. Prijave za nastop na državnem prvenstvu od letos potekajo izključno preko aplikacije e-šport: http://app.sport.si/. Dostop do prijav imajo povečini športni pedagogi! Prijavnina na tekmovanje znaša 25,00 € za ekipe fantov in 20,00 € za ekipe deklet (všteta tudi malica za igralce in mentorje). Za plačilo prijavnine prinesite naročilnico, naslovljeno na ŠD Slovenske Konjice, Šolska ul. 3a. Račune boste prejeli naknadno. Vse dodatne informacije: Ivo Marinovič, mobitel: 030 332438, e-naslov: sah.konjice@gmail.com
Kontaktni podatki:
Ivo Marinovič, 030 332 438