MIKLAVŽEV TURNIR
Sistem igranja:
Švicar, 5 kol, tempo 15'
Opis:
Pravico nastopa imajo šahisti in šahistke stari do 15 let (rojeni leta 2004 in kasneje). Igra se v igralnih prostorih Šahovskega kluba Komenda – sejna soba občine Komenda, v Komendi, Glavarjeva cesta 104 (na sredini klanca proti cerkvi, parkiranje pred klancem na levi strani za občino). Vsak igralec se mora predhodno prijaviti in ob potrditvi prijave prispevati prispevek v višini 10 €. Igralci, kateri se se ne bodo predhodno prijavili, prispevajo prispevk v višini 15 €. Pismene, telefonske ali elektronske prijave je potrebno poslati do 2. decembra 2019 na spodaj navedeni naslov kluba. Ostale informacije in prijave na naslov: Šahovski klub Komenda, Glavarjeva cesta 55a, 1218 Komenda ali na telefon 01/834-12-41 ali 01/834-30-59 ali 041/325-685 ali E-mail: Franc.Poglajen@pogi.si. Prijava mora vsebovati: priimek in ime, datum rojstva, naziv šole oz. kluba.
Kontaktni podatki:
Poglajen Franc 041/325-685