9. TRADICIONALNI VEČERNI ŠAHOVSKI TURNIR –3. MEMORIALNI TURNIR FRANCA VIRTIČA st.
Naziv turnirja:
Kraj in čas tekmovanja:
7. december 2019. 18:00
Naomi bar, Naomi bar, Tržaška cesta 23, 2000 Maribor
Organizator:
ŠK Branik Maribor
Sodnik:
Miran Zupe
Sistem igranja:
Švicar, 29 kol, tempo 5'
Opis:
9. TRADICIONALNI VEČERNI ŠAHOVSKI TURNIR – 3. MEMORIALNI TURNIR FRANCA VIRTIČA st. Datum tekmovanja: sobota, 07.12.2019 Naslov in mesto: Naomi bar, Tržaška 23, 2000 Maribor Organizator: ŠK Branik Maribor Pričetek tekmovanja: ob 18:00 uri Rok za potrditev prijav : četrt ure pred turnirjem Sistem: švicar, 29 kol, 5 min Pravica do nastopa: Vsi pred prijavljeni do 05.12.2019, oziroma do zapolnitve kapacitete cca 80 šahistov Prijavnina: 10 eur z vključeno toplo malico ob cca 21:30 Nagrade: Prehodni pokal, pokali za najboljše po kategorijah in praktične nagrade. Rekviziti: vsak zagotovi šahovsko uro Program: 18:05 1. kolo, predvidoma ob 001:30 razglasitev Kontakt: Zupe Miran & Krulič Goran Telefon: 041 477 544, 041 288 651 Ostalo: turnir bo prijavljen za hitropotezni FIDE rating zato lahko igrajo le igralci z FIDE ID v kolikor ga nimajo se morajo prijaviti vsaj 4 dni prej, da ga organizator sam dobi Šahisti vseh šahovskih klubov vljudno vabljeni! Predsednik ŠK Branik Maribor Silven MAJHENIČ