Pokal Poljanske doline Minervo 7/8 Žiri 2019
Sistem igranja:
Švicar, 9 kol, tempo 10'
Opis:
-Pričetek tekmovanja: ob 10:00 uri Rok za prijave: četrt ure pred turnirjem Sistem: švicar, 9 kol, 10 min Pravica do nastopa: Pravica do nastopa: Vsi. Rok za prijave: uro pred turnirjem Prijavnina: Prijavnina: PRIJAVNINA: 10 € odrasli, 5 € mladina (U-15). (V prijavnino vštet topli obrok Restavracije Sklednik po zaključku turnirja) Nagrade: Nagrade: Kategorija absolutno: 1. mesto: 300 € bruto na TRR zmagovalca (MINERVO d.d.), 2. mesto: 40 € bruto, 3. mesto: 25 € bruto. V primeru večje udeležbe (več kot 40 igralcev) se nagradni sklad razširi in poveča v skladu s številom prijavljenih. Praktične nagrade po naslednjih kriterijih: najboljši do ratinga 2000, 1800, 1600, najboljši senior (U-60), najboljši mladinec (U-15), najboljši igralec UE Škofja Loka, najboljši po doseženih ratinških točkah na turnirju. Rekviziti: vsak zagotovi šahovsko uro Program: Sistem: švicar, 7 kol, 15 min Rekviziti: vsak zagotovi šahovsko uro Kontakt: Matjaž Mazzini Telefon: 041/799 770
Kontaktni podatki:
Matjaž Mazzini, 041 799 770 Marko Kavčič, 031/817-532