ODPRTO KLUBSKO PRVENSTVO V POSPEŠENEM ŠAHU
Sistem igranja:
Švicar, 7 kol, tempo 20'+10''
Opis:
ODPRTO KLUBSKO PRVENSTVO V POSPEŠENEM ŠAHU Organizator: Šahovski klub Komenda Kraj igranja: V dvorani prostovoljnega gasilskega doma Komenda, Glavarjeva cesta 65 v Komendi (vhod zadaj ob potoku). Termin igranja: Sobota 5. 2. 2022, s pričetkom v ob 15,00 uri in se igra 4 kola ter nedelja 6.2.2022 s pričetkom ob 9 uri in se igrajo še 3 kola. Cca 10 minut po končanem zadnjem kolu bo razglasitev rezultatov. Igralni pogoji: Nastopijo lahko vsi, ki prispevajo prispevek. Igralo se bo po pravilih FIDE z dodatkom za pospešeni šah, švicarski sistem 7 kol, tempo igranja 20 minut + 10 sek/pot. Turnir bo prijavljeni za FIDE pospešeni rating. Obvezno je izpolnjevanje pogojev PCT. Nagrade v proti vrednosti: Za: 1. mesto cca 100 €, ostale nagrade zavisijo od števila nastopajočih in nekaj praktičnih nagrad. Najboljši bodo nagrajeni. Dejansko število nagrad zavisi od števila nastopajočih. Prijavnina: Za nastop igralci prispevajo in sicer: • Igralci z nazivom mojstrskega kandidata, mojstra, FIDE mojstra in mednarodnega mojstra ne plačajo prispevka • igralci 15 € • igralke in igralci do 20 let 10 €. Prijave in informacije: Obvezne so predhodne prijave do 1. 2. 2022. Spisek prijavljenih igralcev bo sproti objavljen na klubski spletni strani. Informacije: Poglajen Franc, Glavarjeva 55a, 1218 Komenda ali po E-pošti: Franc.Poglajen@pogi.si ali na telefon Franc Poglajen: 041-325-685.
Kontaktni podatki:
Poglajen Franc, telefon 041/325-685, e-pošta: franc.poglajen@pogi.si