MLADINSKI TURNIR KOMENDA 20222
Sistem igranja:
Švicar, 7 kol, tempo 15'
Opis:
Organizator: Šahovski klub Komenda v sodelovanju s podjetjem POGI d.o.o Kraj igranja: V dvorani prostovoljnega gasilskega doma Komenda, Glavarjeva cesta 65 v Komendi. Termin igranja: Tekmovanje poteka v soboto 29. 1. 2022 s pričetkom ob 9 uri. Razpored kol: • I. kolo sobota 29. 1. 2022 ob 9 uri • Ostala kola potekajo tekoče, brez odmora. Zaključek tekmovanja v soboto 29. 1. 2022 cca 10 minut po končani zadnji partiji. Igralni pogoji: Nastopijo lahko igralci rojeni leta 2002 ali kasneje in, ki prispevajo prispevek. Igralo se bo po pravilih FIDE, švicarski sistem 7 kol, tempo igranja 15 minut. Turnir bo prijavljeni za FIDE rating za pospešeni šah. Obvezno je izpolnjevanje pogojev PCT. Nagrade: Za: Prvi trije prejmejo medaljo. Najboljši bodo nagrajeni s praktičnimi nagradami. Dejansko število nagrad zavisi od števila nastopajočih. Vsi udeleženci prejmejo malico. Prijavnina: Za nastop igralci prispevajo in sicer: • mladinci 15 € • igralke in igralci do 15 let 10 €. Prijave in informacije: Obvezne so predhodne prijave do 25. 1. 2022. Spisek prijavljenih igralcev bo sproti objavljen na klubski spletni strani. Informacije: Poglajen Franc, Glavarjeva 55a, 1218 Komenda ali po E-pošti: Franc.Poglajen@pogi.si ali na telefon Franc Poglajen: 041-325-685.
Kontaktni podatki:
Poglajen Franc, telefon 041/325-685, e-pošta: franc.poglajen@pogi.si