Mednarodni hitropotezni turnir LENT 2021
Sistem igranja:
Švicar, 14 kol, tempo 5'
Opis:
Turnir bo potekal v skladu z Navodilom ŠZS o izvajanju tekmovanj po priporočilih NIJZ. Vsak nastopa na lastno odgovornost, turnir s strani organizatorja ni zavarovan ne nezgodno ne kakor tudi drugače. Datum tekmovanja: 26.06.2021 Naslov in mesto: Gostilna Tabor, Gorkega 48 (vrt), 2000 Maribor Organizator: DU Maribor Tabor Pričetek tekmovanja: ob 9:30 uri Rok za prijave: četrt ure pred turnirjem Sistem: švicar, 14 kol, 5 min Pravica do nastopa: Odprto Prijavnina: Prostovoljni prispevek je 3 EUR, ženske in mladi do 18 let 2 EUR Nagrade: Prvi trije prejmejo pokal (prvi se tudi vpiše na prehodni pokal) in 10 praktičnih nagrad Rekviziti: vsak zagotovi šahovsko uro Program: Prijave do 9:25, ob 9:30 pričetek tekmovanja, ob 12:45 zaključek s podelitvijo priznanj in nagrad Kontakt: Branko Vadlja Telefon: 031 813 580, mail: branko.vadlja@amis.net
Kontaktni podatki:
- Branko Vadlja; 031 813 580