2. turnir CIKLUSA ŠAHOVSKIH TURNIRJEV MLADIH 2020/2021
2. turnir CIKLUSA ŠAHOVSKIH TURNIRJEV MLADIH 2020/2021
Kraj in čas tekmovanja:
23. oktober 2020. 15:30
Ljubljana, oš Poljane, Zemljemerska 7, Ljubljana, Zemljemerska ulica 7, 1000 Ljubljana, oš Poljan
Organizator:
ŠK Komenda
Sodnik:
Franc Poglajen
Sistem igranja:
Švicar, 7 kol, tempo 15'
Opis:
2. turnir bo potekal v petek, 23. oktobra 2020, v prostorih osnovne šole POLJANE, Zemljemerska ulica 7, v Ljubljani, vhod iz parkirišča, s pričetkom ob 1530. Prostor je omejen na 50 igralcev, zato pohitite s prijavami. Potrjevanje prijav bo do 1520. Predhodne prijave (z navedbo igralca in telefonsko številko staršev) javite do srede 21. 10. 2020 po elektronski pošti: Franc.Poglajen@pogi.si ali po telefonu na številke: 041/325-685, 01/834-12-41 ali 01/834-30-59 ali na naslov kluba. Pravico nastopa imate učenci osnovnih šol. Na vsakem turnirju boste igrali 7 kol, časovna omejitev bo 15 minut na igralca. Igrali boste po pravilih FIDE z dodatkom za pospešeni šah. Prispevek za vnaprej prijavljene igralce na posamezni turnir znaša 7 €. Vsak udeleženec je dolžan prinesti copate in brezhibno šahovsko uro. Na turnir prihajajo samo zdravi igralci. Obvezna uporaba zaščitnih mask za vse.
Kontaktni podatki:
Poglajen Franc 041/325-685