Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Usposabljanje strokovnih delavcev v šahu 2. stopnja

Izkoristite priložnost in se prijavite na brezplačni tečaj, ki ga organizirata OKS-ZŠZ in ŠZS.

Na spletni povezavi/aktualni razpisi je objavljen razpis za usposabljanje za pridobitev naziva STROKOVNI DELAVEC 2, ŠPORTNO TRENIRANJE, ŠAH - STANDARDNI, ŠAH - POSPEŠENI, ŠAH - HITROPOTEZNI; 8.4.22 – 29.5.22; izpit 11.6.22 Lokacija izvedbe: Ljubljana (predavalnica ŠZS, Bravničarjeva 13, Ljubljana).

Vsebina razpisa, urnik, veljavni program ter navodila za prijavo (v video obliki dostopna tudi na POVEZAVI).

Pomembno: Ciljna skupina: zaposleni. Prijavijo se lahko strokovni delavci 1. stopnje, ki imajo (oz. so imeli) fide rejting 2100 ali imajo naziv MK ali žFM.

Na tečaj bo sprejetih prvih 15 kandidatov, ki bodo do navedenega roka (30.03.22 do 09.00 ure) opravili spletno prijavo in priložili vsa skladno z veljavnim programom zahtevana dokazila. Pregled registracijskega in prijavnega postopka se s strani skrbnika izvaja tekom delavnika in je kar obsežen, zato naj kandidati ne čakajo na zadnje dneve za opravo registracije in prijave.

Tečaj bo izveden, če bo prijavljenih najmanj 10 kandidatov. V primeru zaostritve pogojev vezano na Covid-19 si pridržujemo pravico do spremembe v izvedbi.