Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Povečajte notranjo moč z Jano Krivec

Velemojstrica Jana Krivec je doktorica psihologije in univerzitetna profesorica, obenem pa je tudi 7-kratna državna prvakinja Slovenije in dolgoletna članica slovenske ženske ekipe.

Lani je napisala knjigo z naslovom "Improve Your Life By Playing A Game", v kateri nas skozi oči šahista vodi v razburljivem potovanju široke palete psiholoških tem. Več o sami knjigi in Janini izkušnji lahko izveste s poslušanjem prve epizode FIDE podcasta link: https://fide.podbean.com/e/0001-jana-krivec-improve-your-life-by-playing-a-game/, v katerem je bila Jana uvodna gostja.

Jana Krivec bo pod okriljem FIDE in v okviru aktivnosti Queens' Festivala, ki letošnje leto posvečajo ženskam v šahu, med februarjem in novembrom 2022 ponudila vrsto mesečnih delavnic z naslovom "Povečajte svojo notranjo moč". Njihov cilj je povečati zavedanje moči našega uma, bolje spoznati samega sebe, razumeti svoj notranji svet in se naučiti nekaj koristnih miselnih tehnik za povečanje naše notranje moči.

Prva delavnica bo na sporedu v nedeljo, 27. februarja, ob 15.00 uri. Vabljeni k udeležbi preko obrazca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfB05RT_CkpcDj2dJVdt-aAsvnloIM9gOj6-GthTUqCdMm4sA/viewform