Evropsko prvenstvo v Sloveniji - Vabilo sodnikom in prostovoljcem

Spoštovani!

Od 11. do 22. novembra 2021 bo v Sloveniji prvič potekalo Evropsko ekipno prvenstvo v šahu za člane in članice. Na prvenstvu pričakujemo 40 moških in 30 ženskih izbranih vrst najboljših šahistk in šahistov stare celine, skupaj okoli 500 igralcev in spremljevalcev.

Povabilo šahovskim sodnikom
Vse slovenske sodnike vabimo, da se preko naslednjega OBRAZCA prijavite za sodelovanje na Evropskem ekipnem šahovskem prvenstvu za člane in članice, ki bo med 11. in 22. novembrom 2021 potekalo v Termah Čatež.

Sodniški honorar znaša 50 EUR na kolo.

Prijave zbiramo do torka 11. oktobra 2021. Končno število sodnikov bo odvisno od števila igralcev na tekmovanju.

Povabilo prostovoljcem

Povabilo študentom in ostalim zainteresiranim, da kot prostovoljci pomagajo pri organizaciji Evropskega ekipnega prvenstva v šahu za člane in članice.

Prvenstvo predstavlja izjemen finančno-logistično-kadrovski zalogaj. Iz tega razloga si ŠZS v svoje vrste prizadeva vključiti tudi skupino prostovoljcev, ki bo pomagala pri nemotenem poteku prvenstva, obenem pa si bodo prostovoljci lahko nabrali neprecenljive organizacijske izkušnje velikih mednarodnih prireditev.

Več informacij si oglejte v VABILU

Zainteresirani nas kontaktirajte najkasneje do 15. oktobra 2021 na e-naslov: euroteamchess2021@gmail.com ali na telefon: 041 686 746.