Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Evropsko mladinsko hibridno prvenstvo 2021 - Prijave!

Evropsko prvenstvo v mladinskih kategorijah od 8 do 20 let (pri fantih in dekletih) bo letos potekalo v hibridnem formatu od 15. do 21. oktobra. Glej RAZPIS.
Vsaka država ima pravico prijaviti 42 svojih predstavnikov, oziroma največ tri igralce v vsaki kategoriji. Eno dodatno mesto imamo zagotovljeno po zaslugi bronaste medalje Pie Marie Ružič na evropskem spletnem prvenstvu lansko leto.
Zainteresirani za nastop ste povabljeni, da oddate svojo prijavo v naslednjem OBRAZCU do nedelje, 26. septembra 2021. Šahovska zveza Slovenije zagotavlja nastope vsem letošnjim državnim prvakom v mladinskih kategorijah in drugouvrščenim igralcem/-kam. Ostale naše predstavnike na tekmovanju bo med prispelimi prijavami izbral mladinski selektor.

Naši igralci in igralke bodo nastopili iz prostorov Hotela A v Žalcu. Za igralce, ki bodo bivali v hotelu bomo pokrili stroške nočitev.

https://www.europechess.org/european-youth-junior-chess-championships-2021-official-regulations/