Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Svetovni mladinski spletni pokal 2021

Svetovni mladinski spletni pokal 2021 bo potekal avgusta po skupinah, kot je navedeno v RAZPISU. Tempo igranja je 10 min + 3 sec. Med tekmovanjem so igralci povezani preko aplikacije Zoom in morajo imeti vključeno spletno kamero. Več informacij je na uradni spletni strani https://youth-worldcup.fide.com/.

Državni prvak/prvakinja in drugouvrščeni/-a z mladinskega DP v standardnem tempu v kategorijah 10, 12, 14, 16, 18 let imajo neposredno pravico nastopa na spletnem svetovnem pokalu, ki bo potekal avgusta. Udeležence za ostala prosta mesta določi mladinski selektor.

Vse upravičence prosimo, da na naslednji POVEZAVI potrdijo svojo udeležbo, najkasneje do petka, 9. julija do 12.00. Vse tiste, ki bi želeli nastopiti na pokalu, pa jih še ni na listi, pa se prijavite preko naslednjega OBRAZCA, in vas bo mladinski selektor ob morebitnih prostih mestih uvrstil na listo. Rok za prijavo je petek, 9. julij do 12.00.

SEZNAM UPRAVIČENCEV

Chess results