Pregled in tolmačenje veljavnih ukrepov za obdobje 7. 5. – 16. 5. 2021

Vlada Republike Slovenije je na 73. redni seji dne 5. 5. 2021 sprejela spremembe in dopolnitve Odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov ter drugih odlokov, ki neposredno ali posredno vplivajo na izvajanje športne dejavnosti.

Spremembe so bile objavljene v Uradnem listu RS št. 69/21 in so začele veljati z današnjim dnem 7. 5. 2021. Nove omejitve veljajo do vključno 16. 5. 2021.

Obveščamo vas, da so veljavne omejitve pri izvajanju športnih programov z ustreznim tolmačenjem, objavljene na spletnih strani Vlade Republike Slovenije www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2 v zavihku Omejitve pri izvajanju športnih programov oziroma na podstrani https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/omejitve-pri-izvajanju-sportne-vadbe-in-rekreacije/).