Postani šahist! Spletni šahovski program z Lauro Unuk

Podjetje Rastlinjak (https://www.rastlinjak.org/) je v sodelovanju z Lauro Unuk pripravil kakovosten in zanimiv video tečaj šaha za začetnike, s katerim se lahko šaha naučite kar od doma.

Video tečaj je pripravljen tako za popolne začetnike, kot tudi za malo naprednejše oziroma bolj izkušene igralce šaha.
Laura je šahovski video tečaj oblikovala tako za začetnike kot tudi za naprednejše oziroma bolj izkušene igralce. V tečaju bo najprej predstavila osnove in psihologijo šahovske igre. Nadaljevala bo z bolj naprednimi šahovskimi prvinami, kot so otvoritve, napadi, obrambe, menjave figur, končnice in še več. V sklepnem delu tečaja bo analizirala svojo zmagovalno partijo. Laura je posebej za vas pripravila tudi dodatna učna gradiva, poleg tega pa naročnikom tečaja omogoča ekskluziven dostop do osebnega tečaja ena na ena.

Več si lahko ogledate na spletni strani: https://www.postani-sahist.si/