Registracijski in prestopni rok 2021

Do konca meseca januarja na Šahovski zvezi Slovenije poteka registracijski rok za leto 2021. Klubi morate do takrat izpolniti registracijski list .pdf / registracijski list .doc, ki je dostopen upraviteljem klubov tudi preko portala na lokaciji: www.sah-zveza.si/mojestrani/klub/registracija. Registracijski list je potrebno natisniti, podpisati in žigosati ter ga najkasneje do 31. januarja poslati nazaj na ŠZS (po elektronski ali redni pošti) oz. skeniranega pripeti na zadnji strani e-registracijske vloge.

Prestopni rok traja od 1. do 31. januarja 2021. V tem času morate registrirati nove člane, ki prehajajo iz drugih klubov, če želite, da bodo v tekočem letu igrali za vaš klub na ekipnih tekmovanjih. Ostale nove člane (tiste, ki se prvič vključujejo v klub) lahko registrirate tudi med letom.

Pristopna izjava .pdf
Pristopna izjava .doc