Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Spirit Slovenija vabi k spletnemu šahu za mlade

Spirit Slovenija vabi mlade k udeležbi k spletnim mednarodnim šahovskim aktivnostim. Več na naslednji povezavi: https://www.spiritslovenia.si/novica/1406 in na https://www.accioncultural.es/en/ExpoSpain2020-chess

RAZPIS

SPIRIT Slovenija je nosilec predstavitve RS za svetovni razstavi Expo Dubaj 2020. Ker je bila ta zaradi epidemije koronavirusa prestavljena za leto dni, se v vmesnem času odvija vrsta aktivnosti, ki državam udeleženkam ponujajo priložnost, da se medsebojno spoznajo ter ostalim pokažejo svoje dosežke na posameznih področjih.

V te aktivnosti aktivno vključujejo mlade z željo mlajše generacije navdihniti in opolnomočiti za raziskovanje, ustvarjanje in učenje ter življenje v boljšem svetu.

Trenutno so aktualna tri tekmovanja za mlade, med njimi tudi šahovsko tekmovanje. Španci tako vabijo mlade šahiste in šahistke, ki bi želeli odigrati virtualno partijo šaha z igralci iz celotnega sveta. Več informacij: https://www.accioncultural.es/en/ExpoSpain2020-chess