Navodila za obnovitev sodniške licence 2020

Sodniška članarina za leto 2020 znaša 15 evrov, cena licenčnega seminarja pa je 10 evrov. Mednarodnim sodnikom (IA), sodnikom FIDE (FA) se licenca prizna s plačilom sodniške članarine. Prav tako se sodniška licenca prizna sodnikom, ki so starejši od 60 let (Pravilnik o šahovskih sodnikih 18. člen, 2 alineja) le s plačilom sodniške članarine, a le če tega niso izkoristili v letu 2019.
Ustrezen znesek (skupni ali samo članarina) se poravna na račun Šahovske zveze Slovenije, Bravničarjeva 13, 1000 Ljubljana; IBAN: SI56 19100-0010000463, referenca: SI00 9920-SLO_ID (seznam sodnikov najdete na http://www.sah-zveza.si/sodniki/, do SLO_ID pa pridete z iskanjem med igralci). Za pomoč se obrnite na e-mail naslov na bojan.arzensek@gmail.com.

Termin prvega letošnjega seminarja za potrditev sodniške licence je 11. februar 2020 (torek) ob 18:00 v Novem mestu na sedežu Šahovskega društva KRKA Novo mesto - stadion (Topliška cesta 4, 8000 Novo mesto). Seminar bo trajal približno 2 uri (1 uro predavanje in razprava, 1 uro test iz 64 vprašanj).

Prosimo, da se na seminar prijavite na e-mail: bojan.arzensek@gmail.com do vključno en dan pred seminarjem do 20:00.

Drugi seminar bo predvidoma v Ljubljani,tretji pa na Štajerskem.