Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Obnovitev registracije, prestopni rok, predlogi za priznanja

Do konca meseca januarja na Šahovski zvezi Slovenije poteka registracijski rok za leto 2020. Klubi morate do takrat izpolniti registracijski list, ki je dostopen upraviteljem klubov tudi preko portala na lokaciji: www.sah-zveza.si/mojestrani/klub/registracija. Registracijski list je potrebno natisniti, podpisati in žigosati ter ga najkasneje do 31. januarja poslati nazaj na ŠZS oz. skeniranega pripeti na zadnji strani e-registracijske vloge.

Prestopni rok traja od 1. do 31. januarja 2020. V tem času morate registrirati nove člane, ki prehajajo iz drugih klubov, če želite, da bodo igrali za vaš klub na ekipnih tekmovanjih. Ostale nove člane (tisti, ki se prvič vključujejo v klub) lahko registrirate tudi med letom.

Klubi lahko najkasneje do 29. februarja 2020 na ŠZS pošljete predloge za priznanja in plakete ŠZS (z obrazložitvijo), ki jih podeljujemo na rednem Občnem zboru.