Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Vabilo na prireditev ob mednarodnem dnevu šaha na Ptuju

Društvo za šport invalidov Most Ptuj se pridružuje vseslovenski akciji Šahovske zveze Slovenije v podporo mednarodnemu dnevu šaha. V ta namen bodo po vsej Sloveniji med 19. in 21. julijem 2019 potekale različne šahovske aktivnosti z namenom, da to plemenito igro spozna čim širši krog tako mladih kot tistih v zrelejših letih.

Na Ptuju bomo »šahirali« v petek, 19. julija med 10. in 15. uro v parku pred jedilnico Doma upokojencev Ptuj, Volkmerjeva 10.

Svoje šahovske sposobnosti boste lahko preizkusili na veliki vrtni šahovnici z velikimi figurami, na normalnih šahovnicah ter na šahovnicah za slepe in slabovidne. Vabljeni tudi tisti, ki se s to kraljevsko igro niste srečali še nikoli, saj bomo tudi za vas našli primerno »zaposlitev«. Povabite še svoje sorodnike, prijatelje, sosede, znance, da skupaj zapolnimo 64 črno belih polj.
Uradna otvoritev ter pričetek bo ob 10. uri, ko se nam bo pridružila županja Mestne občine Ptuj gospa Nuška Gajšek, ki bo s prvo potezo dogodek svečano otvorila. Gotovo se ji bo pridružil še kakšen poseben šahovski gost, ki pa naj ostane skrivnost.
Ker je prireditev planirana na prostem, bo v primeru slabega vremena odpadla.

Silva Razlag, predsednica DŠI Most Ptuj