Občni zbor 2019 -poziv za predloge kandidatov za organe ŠZS

Sklican je redni občni zbor ŠZS, ki bo v soboto, 30.3.2019 s pričetkom ob 10.00, v prostorih ŠZS.

Zaradi odstopa predsednika ŠZS bo letošnji občni zbor volilni. ŠZS bo volila nove organe in sicer:

Predsednika, Upravni odbor, Nadzorni odbor, Disciplinsko komisijo.

Da bi lahko pripravili ustrezne predloge za Občni zbor, vas prosimo, da nam do 28. 2. 2019 pošljete predloge možnih kandidatov za posamezne organe.

Prosimo, da za člane Upravnega odbora predlagate predvsem kandidate, ki so se potrdili z dosedanjim delom in so se pripravljeni aktivno vključiti v delovanje zveze, izražajo pripadnost slovenskemu šahu ter lahko kar največ prispevajo k materialni podpori razvoja šahovske kulture v Sloveniji (dobri organizatorji, ugledni gospodarstveniki, ugledni družbeno angažirani strokovnjaki ipd.).

Prav tako vas prosimo, da nam do navedenega datuma predlagate tudi možne kandidate za stalne organe Upravnega odbora:

Strokovni svet, Komisija za tekmovalni program, Komisija za registracijo, kategorizacijo in statutarno pravna vprašanja, Odbor sodnikov, Komisija za promocijo, Komisija za osnovnošolski in mladinski šah.