Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Teletekst

Spoštovani šahovski sodniki, sodnice!

Obveščamo vas, da bodo odslej na teletekstu prikazani vsi najavljeni klubski turnirji iz portala ŠZS. Prav tako se bodo prikazali vsi rezultati, ki bodo naloženi na objavljene turnirje preko FIDE poročila. Teletekst se bo posodabljal vsako polno uro in bo odražal aktualno stanje na portalu.

Trenutno izrabimo do prvih 10 strani za napovednik (14 dni vnaprej), na preostalih straneh so rezultati. To pomeni, da se vedno prikazuje najmanj 10 najnovejših naloženih rezultatov.

Pri najavi turnirjev prosimo, da ste pozorni na:

  • kraj dogodka: na teletekstu se izpiše naziv kraja in kraj (npr. Šahovski dom, Ljubljana), ulica in poštna številka pa se ne izpišeta zaradi omejitve prostora
  • ko ustvarite dogodek, lahko uredite njegovo polje Kontakt (gumb Uredi osnovne podatke v prvem stolpcu turnirja na Sodniških straneh). Prvi 39 znakov se prikaže na teletekstu, tako da predlagamo da vedno najprej navedete "kontakt: ime priimek telefonska".

Stanje teleteksta lahko preverite tudi preko računalnika na:

http://teletext.rtvslo.si/ttx/applications/ttx (599 1/20)