Seminar za strokovne delavce v šahu, Kočevje

Datum: 6.11.2018

Trenerji vseh stopenj usposobljenost ste vabljeni, da se udeležite trenerskega seminarja, ki bo potekal v Regijskem centru Kočevje, Trg zbora odposlancev 30, v multimedijski učilnici, v torek 27. 11. in v četrtek 29. 11. Seminar bo izveden kot prenos znanja v okviru projekta Razvoj kadrov v športu, vodil pa ga bo velemojster Matej Šebenik, selektor mladinske reprezentance.

PROGRAM SEMINARJA:

Torek, 27. 11. 2018

17.00 - 17.45 Pomen telesne pripravljenosti v šahu

17.50 - 18.35 Prehranske strategije za šahiste

18.40 - 19.25 Celostni pristop pri ravnanju s športnikom in posebnosti treninga v različnih starostnih kategorijah

19.30 - 20.15 Športne poškodbe v različnih starostnih obdobjih

Četrtek, 29. 11. 2018

17.00 - 17.45 Komunikacija in javno nastopanje

17.50 - 18.50 Ekspertno modeliranje - Priprava letnega individualnega programa spopolnjevanja in nastopanja (v obliki delavnice s sodelovanjem trenerjev)

18.55 - 19.55 Praktični primeri uporabe sodobne tehnologije - Uporaba računalniškega analizatorja in baz podatkov pri treningu posameznih delov igre (delavnica)

Udeležba na seminarju se bo upoštevala pri podaljševanju trenerskih licenc ŠZS.

Za informacije o seminarjih in projektu sva vam na voljo: Matej Šebenik (kontakt: 031/531- 858; msebenik@gmail.com) in Samo Kuzma; OKS-ZŠZ (kontakt: 01 230 60 40).