Sofinanciranje individualnih programov

Datum: 3.1.2018

Seznam perspektivnih mladincev in mladink za sofinanciranje individualnih programov v letu 2018 je sprejel UO ŠZS na 8. seji, 20.12.2017.

Seznam je pripravljen na osnovi dosežkov v mednarodnem merilu v standardnem, pospešenem in hitropoteznem šahu ob upoštevanju kriterijev OKS (Pogoji, pravila in kriteriji za kategoriziranje športnikov v Republiki Sloveniji) in kriterijev ŠZS (Pravilnik o razvrščanju obetavnih in vrhunskih šahistov: Šahovska pravila in pravilniki ŠZS).

Na naslednji povezavi si lahko ogledate preglednico rezultatov, na podlagi katerih so posamezniki uvrščeni na seznam perspektivnih - Preglednica rezultatov.

Na seznamu perspektivnih mladincev in mladink za sofinanciranje individualnih programov so: Laura Unuk, Jan Šubelj, Monika Rozman, Zala Urh, Vesna Mihelič, Ivana Hreščak, Nuša Hercog, Teja Vidic, Lara Janželj, Nejc Amon, Vid Dobrovoljc, Jurij Zamar Kodelja, Boris Markoja, Jernej Skuhala, Larisa Kuhar, David Stevanič.

Več si lahko ogledate v zapisniku 8. seje Upravnega odbora, pod točko 5.2.

Morebitna vprašanja in pripombe pošljite do 15.1.2017 na naslov info@sah-zveza.si. V okviru mladinskega državnega prvenstva v Portorožu bo organizirano srečanje, kjer bodo na voljo vse informacije in dodatna pojasnila.