Skupinska izobraževanja za izbrane mladinske selekcije v letu 2018

Datum: 6.1.2018

Termini (ob vikendih): 6./7. januar, 3./4. februar, 10./11. marec in 7./8. april.

26.-28. maj (priprave mladinske reprezentance)

1. srečanje bo v soboto, 6. januarja

Starejša skupina (trener Matej Šebenik) - Ljubljana, prostori ŠZS (Bravničarjeva 13) od 10 – 16h. Program: Analiza in komentar slovenskih nastopov na mednarodnih mladinskih tekmovanjih v letu 2017.

Mlajša skupina (trener Matjaž Mikac) - Celje, prostori CŠK (Razlagova 1) od 10 – 16h. Program: Pozicijske in taktične odločitve v igri. Prevzemanje in ohranjanje pobude. Izbrane končnice.

Pavza za kosilo od 13-14h (v lastni režiji oz. poskrbijo starši).

Starejša skupina (do 18 let): Nejc Amon, Jaka Brilej, David Brinovec, Vid Dobrovoljc, Nuša Hercog, Ivana Hreščak, Jurij Zamar Kodelja, Larisa Kuhar, Jan Marn, Monika Rozman, David Stevanič, Jan Šubelj, Domen Tisaj, Zala Urh.

Mlajša skupina: Rudi Olenik Čampa, Andraž Gregorič, Taja Guid, Nejc Herega, Aleks Jeršič Matic Nareks, Nika Kralj, Vesna Mihelič, Janez Paternoster, Leon Škrbec, Pia Rožmanec.

Skupini se lahko dopolnita na osnovi novih rezultatov ali odpovedi. Udeležba je obvezna (na vsaj 3 od 4 srečanj) za vse, ki so vključeni v sofinanciranje individualnih programov (končni seznam bo znan v začetku januarja). Kdor se izobraževanje ne bo udeležil, naj to sporoči na elektronski naslov info@sah-zveza.si, najkasneje do 4.1.2017.