Objavljen je zapisnik Tekmovalne komisije ŠZS iz dne 11.4.2017

Datum: 24.4.2017

Tekmovalna komisija ŠZS poziva vse liga odbore članskih lig, da se na svojih srečanjih čimprej dogovorijo glede izvedbe lig v letošnjem letu (sistem igranja, termini in kraji izvedbe, žreb turnirskih številk ter ostale podrobnosti).

Vsem klubom v ligi in TK ŠZS je potrebno poslati zapisnik srečanja s sprejetimi sklepi. Za članske lige so predvideni naslednji termini:

a) 29. 9. – 1. 10. 2017

b) 13. – 15. 10. 2017

c) 10. – 12. 11. 2017

d) 24. – 26. 11. 2017

e) 8. – 10. 12. 2017

Ker se izvedba lige ne sme križati z uradnim mednarodnim tekmovanjem FIDE oziroma ECU, ki je kategorizirano pri OKS, je potrebno paziti na dve mednarodni tekmovanji:

f) Svetovno prvenstvo do 20 let (1. – 16. 10. 2017, Trbiž, Italija), kandidati za nastop so Peter Urbanč (ŠK Triglav Krško), rezerva Vid Dobrovoljc (ŠD KRKA Novo mesto) ter Monika Rozman (ŠS TZ Prevodi Dvojka), rezerva Lara Janželj (ŠK Ig), ker je tekmovanje zelo blizu, je možna udeležba še kakšnega od najboljših slovenskih mladincev in mladink.

g) Evropsko klubsko prvenstvo (7. – 15. 10. 2017, Manavgat, Turčija), kandidati za nastop so aktualni državni prvaki v konkurenci članov ŽŠK Maribor in članic ŠK Ljubljana DUOL.

PREDLOG SESTAVE LIGAŠKIH TEKMOVANJ

ZAPISNIK TK ŠZS

Prav tako je objavljen zapisnik Odbora 1. ženske lige. ZAPISNIK LIGE ODBORA (1. ŽENSKA LIGA)

Priloga: (dokument)