FIDE turnir Ajda

Organizator: Šahovska zveza Slovenije

Kje: Šahovski dom, Bravničarjeva 13, 1000 Ljubljana

Kdaj:od 9. maja do 30. maja 2017

Pravica udeležbe: prvenstvo je odprto za vse slovenske šahiste in šahistke, z veljavno tekmovalno licenco katerih FIDE standardni rating ne presega 2200

Predprijave: so obvezne zaradi zagotovitve prostora in opreme in jih sprejemamo petka 5. 5. 2017 na info@sah-zveza.si.

Prijavnina: za udeležbo na turnirju je 15 evrov za mladince in 20 evrov za vse ostale, ki se prijavijo do petka, 5. maja. Po tem datumu in na dan turnirja, se prijavnina poveča za 5 evrov.

Sistem: igralo se bo po švicarskem sistemu 7 kol. Igralni čas je 60 minut + 30 sekund/potezo za vsakega igralca-ko za partijo. Prvenstvo se bo ratingiralo za FIDE standardni rating in enotni slovenski rating.

Denarne nagrade: nagradni sklad tekmovanja je cca. 400 EUR, v primeru večjega števila prijavljenih pa se tudi ta poveča! (220 EUR denarnih nagrad + praktične nagrade v vrednosti preko 170 EUR 1. mesto 90€ + praktična nagrada 2. mesto 60€ + praktična nagrada 3. mesto 40€ + praktična nagrada 4. najboljši mladinec + najboljša mladinka 15 EUR + praktična nagrada 5. nekaj praktičnih nagrad izžrebamo

INFO in prijave: Anže Novak info@sah-zveza.si, 031 714 364 Razpis: TUKAJ

Priloga: (