5. posamično in ekipno osnovnošolsko državno prvenstvo za učence in učenke do 9 let za šolsko leto 2016/2017

Datum: 22.4.2017

Organizator: Šahovska sekcija Tomo Zupan Prevodi Dvojka in Osnovna šola Jakoba Aljaža pod okriljem Šahovske zveze Slovenije

Kje: Osnovna šola Jakoba Aljaža, ulica Tončka Dežmana 1, 4000 Kranj

Kdaj: Sobota 22. 4. 2017, začetek ob 10.30 uri.

Pravica udeležbe: učenci do 9 let, učenke do 9 let.

Predprijave: so obvezne zaradi zagotovitve prostora in opreme in jih sprejemamo do torka 18. 4. 2017

Prijavni obrazec - ekipno do 9 let

Prijavni obrazec - posamično do 9 let

Turnirska stran

Potrditev prijave: na dan turnirja od 9:30 do 10:15

Prijavnina: znaša 5,00 evrov za posameznike/-ce, 20,00 evrov za fantovsko ekipo in 15,00 evrov za dekliško ekipo in se vplača z naročilnico šole, naslovljeno na ŠZS z namenom Športno kulturno prosvetno društvo Slepih in Slabovidnih Tomo Zupan Kranj, Cesta Staneta Žagarja 27, 4000 Kranj z namenom »Participacija stroškov za ekipe/posameznika na šahovskem DP OŠ do 9 let, 22. april 2017«pred potrditvijo prijave v igralni dvorani. Prijavnino lahko tudi nakažete na TRR SI56 0510 0801 0547 481 (ABANKA d.d.), sklic 00 2304-17 do zaključka prijav. Prosimo vas, da na e-naslov blaz.kosmac@muba-bk.si sporočite, za katerega igralca/ekipo je bila prijavnina nakazana.

INFO in prijave: Blaž Kosmač, blaz.kosmac@muba-bk.si, 040/705-325

Priloga: Razpis