Sklepi Upravnega odbora ŠZS

Datum: 25.1.2017

Nekaj izpostavljenih sklepov z zadnje seje UO (več si lahko preberete v zapisniku, ki je objavljen pod Uradni dokumenti ŠZS)

Klubi, ki nimajo poravnanih finančnih obveznosti za prejšnje leto lahko podaljšajo registracijo za tekoče leto ob takojšnjem plačilu registracije, vendar ne morejo nastopiti na ekipnih državnih prvenstvih dokler nimajo poravnanih vseh finančnih obveznosti. Obveznosti morajo biti poravnane do roka za prijavo ekipnega tekmovanja. Sklep velja do preklica.

UO je določil datum občnega zbora, ki v soboto 8.4.2017 ob 10h v Ljubljani. V okviru OZ bo organiziran tudi 2. predsedniški turnir.

Šahovske klube se pozove, da pošljejo predloge za priznanja ŠZS do 15.2.2017.

ŠZS plača stroške nastopa na posamičnem EP v standardnem šahu v naslednjem koledarskem letu za šahista in šahistko leta. Velja do preklica. Šahist in šahistka leta sta za leto 2016 Laura Unuk in Luka Lenič. Uradna razglasitev bo na Občnem zboru.

UO sprejme sklep, da mora biti nagradni sklad za DP članov najmanj v višini 4000 €, za DP članic pa najmanj 2000 €.

UO imenuje kadrovsko komisijo, da do naslednje seje UO predlaga novega sekretarja.

Razpis za sekretarja s kriteriji po statutu se objavi na portalu ŠZS.

UO imenuje Danila Polajžerja za tehničnega direktorja tekmovanj v okviru ŠZS. Področja dela: koordinacija dela s tekmovalno komisijo, priprava, izvedba in nadzor tekmovanj in tudi koordinacija med klubi in komisijami.