Poletni šahovski tabor v Mariboru

Datum: 5.6.2019

Evropska šahovska akademija (EŠA), v sodelovanju z Evropsko šahovsko zvezo (ECU) in Fundacijo Garija Kasparova (KCF) razpisuje tradicionalni veliki mednarodni šahovski tabor za leto 2019.

Tabor bo letos še posebej spektakularen, saj bo povezan z dvema velikimi dogodkoma: šahovskim vikendom v Mariboru (21. – 23. 6.) in super velemojstrskim turnirjem v Zagrebu (Grand Chess Tour Classical Tournament Zagreb 2019). Udeleženci tabora se bodo priključili akcijam na obeh dogodkih!

Pripravili smo vam izredno ugodne cene (šolnine, namestitve), čaka vas simultanka z zvezdnikom, srečanje z Garijem Kasparovom in ogled velikega turnirja, kjer boste spoznali najboljše šahiste naših dni. Posebni popusti za udeležence mladinskega DP 2019 v Rogaški Slatini in še dodatni za družine oz. klubske skupine.

Pohitite s prijavami, ki jih zbiramo do 10.6.!

Tabor je zagotovljen, doslej je prijavljenih 40 udeležencev, tudi iz šahovskih velesil ZDA, Rusije in Kitajske!

Tabor nima starostnih omejitev in tudi ne zahteva velikega predznanja, saj bodo udeleženci razdeljeni v skupine po moči.

Za vsa vprašanja nam pišite na info.zavod.esa@gmail.com ali pokličite na 040 834 432.

Več informacij najdete na naslednji povezavi: http://www.sah-zveza.si/news/1906/tabor_maribor_2019.pdf