Nagradni turnir ob prazniku občine Domžale & 2. memorial Vida Vavpetiča

Datum: 13.3.2018

Kje: Dvorana KS Vir, Šaranovičeva c. 19, 1230 Domžale

Kdaj: nedelja, 15. 4. 2018, začetek ob 10.00 uri.

Predprijave: zelo zaželjene zaradi zagotovitve prostora in opreme in jih sprejemamo do petka 13. 4. 2018 do 20h na info@sah-domzale.si. Prostor je omejen na največ 80 igralcev. Seznam predprijavljenih bo objavljen na www.sah-domzale.si.

Potrditev prijave: na dan turnirja najkasneje do 9:30, morebitne zamudnike se priključi v drugo kolo.

Prijavnina: 10 EUR, ženske 8 EUR, osnovnošolci 6 EUR, člani ŠD Domžale s plačano članarino imajo 50% popusta. Vplača se jo v gotovini ob potrditvi prijave na licu mesta ali s predplačilom na TRR SI56-0230-0001-5018-622.

Sistem in igralni čas: švicarski, 9 kol, 10min + 5 sek/igralca, pravila FIDE z dodatkom za pospešeni šah, določanje parov s programom Winsvicar. Turnir bo prijavljen za slovenski rating.

Rekviziti: igralci prinesejo s seboj elektronske ure. Nekaj ur si bo možno izposoditi.

Nagradni sklad: denarne nagrade v višini cca. 400 EUR in praktične nagrade (za 2. in 3. mesto v posameznih kategorijah, za najboljšega člana ŠD Domžale in občana ter za osnovnošolske otroke v kategorijah do 9, 12 in 15 let). Razpored praktičnih nagrad bo objavljen na turnirju. Nagrajenih bo vsaj 30 udeležencev - seznam donatorjev bo objavljen na spletni strani www.sah-domzale.si

Denarne nagrade (bruto): 1.mesto = 100 EUR, 2. mesto = 70 eur, 3. mesto = 50 eur, 4. mesto 40 EUR, 5. mesto 30 EUR, najboljši do ratinga 2100/1800 po 20 EUR, najboljša ženska 20 EUR, najboljši mladinec/mladinka (do 20 let) 20 EUR, najboljši senior (nad 60 let) 20 EUR. Podeljene bodo tudi druge specialne denarne nagrade. Nagrade se izplačajo ob predložitvi davčne številke in se med seboj izključujejo*.

Drugo: poskrbljeno bo za malico ter vodo, prigrizek in sadje. Kar ni določeno z razpisom, bo opredeljeno s turnirskim pravilnikom.

Informacije in prijave: Boštjan Grošelj, info@sah-domzale.si, 041 625 254

* Za nagrade po ratingu se upošteva enotni slovenski rating. Nagradni sklad velja v primeru najmanj 60 udeležencev, v nasprotnem primeru se proporcionalno zniža.