Mala šahovska šola v Domžalah ter domžalska šahovska šola v Ljubljani

Datum: 6.9.2017

MALA ŠAHOVSKA ŠOLA V DOMŽALAH
Namenjena je mladim šahistom do cca 10 leta, ki radi igrajo šah, si želijo nabrati več znanja ter se preizkusiti na tekmovanjih (pogoj: redna udeležba na šolskem krožku, primernih šahovskih tekmovanjih). Vodil jo bo šahovski mentor Lan Timotej Turek, potekala pa bo tedensko ob torkih od 18.00 do 19.45 v šahovski sobi v Domžalah. Začetek v torek 12. 9. 2017 ob 18h v šahovski sobi. Šola bo potekala celo šolsko leto, novi kandidati lahko pridejo enkrat na ogled.
DOMŽALSKA ŠAHOVSKA ŠOLA V LJUBLJANI
Namenjena je mladim od cca 11. leta dalje s šahovskim predznanjem vsaj III. kategorije (pogoj: redno udeleževanje primernih turnirjev) ozir. ratingom 1700, poudarek pri vsebini pa bo na končnicah, taktiki in srednji igri.

Vodil jo bo Jure Plaskan MK, potekala pa bo tedensko ob torkih od 16.00 do 18.00 ure v prostorih župnije Ljubljana Dravlje (Vodnikova c. 279), začetek v torek 12.9.2017 ob 16h. Šola bo trajala vsaj do mladinskega DP, ki bo februarja oz marca 2018.

NEKAJ OSNOVNIH INFORMACIJ:

• Koncept dela v obeh šolah je skupinski: skupina je otroku v spodbudo pri učenju, pomoč pri vrednotenju šahovskih izkušenj in rezultatov, v njej se učijo sodelovanja, spoznavajo timski šahovski pristop ter ustvarjajo prijateljsko skupnost.
  • Omejitev števila: 4-6.

• Priporočeni prispevek je za člane Šahovskega društva Domžale ugodnejši, lahko pa se pridružijo tudi drugi.

• Za prijavo zadoščajo podatki (ime, priimek, naslov, razred in OŠ otroka, gsm in mail staršev).

• Prijave: info(@)sah-domzale.si ali 041 625 254 (Boštjan Grošelj).

• Več info: www.sah-domzale.si