Turnir v pospešenem šahu ob prazniku občine Domžale - 1. memorial Vida Vavpetiča

Datum: 27.3.2017

Organizator: Šahovsko društvo Domžale & Občina Domžale

Kje: Dvorana KS Vir, Šaranovičeva c. 19, 1230 Domžale

Kdaj: Sobota 22. 4. 2017, začetek ob 9.00 uri.

Pravica udeležbe: vsi s plačano prijavnino

Predprijave: so obvezne zaradi zagotovitve prostora in opreme in jih sprejemamo do četrtka 20. 4. 2017 na info@sah-domzale.si. Seznam predprijavljenih bo DNEVNO ažuriran na spletni strani Šahovskega društva Domžale.

Potrditev prijave: na dan turnirja najkasneje do 8:45, morebitne zamudnike se priključi v drugem krogu.

Prijavnina: 10 EUR, ženske 7 EUR, osnovnošolci 5 EUR, člani ŠD Domžale s plačano članarino 2 eur popusta. Vplača se jo v gotovini ob potrditvi prijave na licu mesta ali s predplačilom na TRR pri NLB d.d.: SI56-0230-0001-5018-622. Original račune izstavljamo samo za plačilo preko TRR.

Sistem: Švicarski, 7 krogov, igralni čas: 10min + dodatek 5 sek/igralca, pravila FIDE z dodatkom za pospešeni šah, določanje parov s programom Winsvicar. Turnir bo prijavljen za slovenski rating.

Rekviziti: Igralci prinesejo s seboj elektronske ure. Nekaj ur si bo možno izposoditi na licu mesta.

Nagradni fond: denarne nagrade za najboljša mesta, praktične nagrade za OŠ otroke. Predviden seznam denarnih nagrad je spodaj, razpored praktičnih nagrad bo objavljen na turnirju.

Denarne nagrade (bruto): 1.mesto = 100 EUR, 2. mesto = 50 eur, 3. mesto = 40 eur, 4. mesto 30 EUR, 5. mesto 20 EUR, najboljša ženska 20/10 EUR, najboljši domačin 20/10 EUR, najboljši mladinec 20/10 EUR, najboljši senior 20/10 EUR. Nagrade se izplačajo ob predložitvi davčne številke. Denarne nagrade se med seboj izključujejo.

Drugo: Poskrbljeno bo za preprosto malico + vodo + sadje. Kar ni določeno z razpisom, bo opredeljeno s turnirskim pravilnikom.

INFO in prijave: Boštjan Grošelj, info@sah-domzale.si, 041 625 254